Huis & Tuin

Klik op de flyer voor foto’s…
wilt u reageren? klik hier

 

“Teddy en Patricia Platt, eind veertigers, niet onbemiddeld, wonen mer hun dochter Sally op een landgoed. Ieder jaar organiseren zij op her eind van de zomer een fancy fair voor het dorp. Ze nodigen ook altijd bijzondere gasten uit. Dit jaar komt er een Franse filmster de fancy fair openen. De beste vrienden van Teddy en Trish, Giles en Joanna, hebben ook zo hun eigen bijdrage aan het feest….Dorpsbewoners Barry en Lindy, en het personeel Warn, Izzie en Pearl verzorgen de fancy fair.

Alan Ayckbourn, de meester van de Engelse comedy, zet in Huis en Tuin, venijnig tot op het bot, haarscherpe karakters neer. Wen zien veertigers worstelen met hun midlifecrisis en hoe de jeugd daarin een weg probeert te vinden. In deze hilarische comedy lijkt de underclass zich te spiegelen aan de upperclass.

De Theaterwerkplaats viert met deze marathonvoorstelling haar 20-jarige jubileum. En daarom dit evenement, waar we mer een dubbel cast op twee locaties spelen. De volgorde van kijken maakt niet uit. Je bouwt bij het zien van de ene voorstelling een idee op over een personage, dat in het andere stuk volledig onderuit wordt gehaald. Zo verschillend zijn de beide stukken.

Regie: Doris Goosen
Regie assistent: Els Hoyng
Spelers: Leden van de Theaterwerkplaats
decor: Fred de Wit
Flyer en foto’s: Ton Pors

Gespeeld op: 1, 2, 7, 8 en 9 november 2012.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *