Ontmoet de PR

Wietse Hummel

 

Vanaf de oprichting ben ik betrokken bij de theaterwerkplaats. Natuurlijk als speler en sinds een paar jaar doe ik ook de PR van het gezelschap. Ik ben trots op het gezelschap. Niet alleen wat al bereikt hebben maar dat we ook in staat zijn om allerlei uitdagingen op het toneel aan te gaan.

Wietse Hummel

Wietse Hummel

PR

 

Toen ik op de HAVO zat heb ik mijn eerste stap gezet in de wereld van de podiumkunst. Cabaret Chocomel heeft een zaadje gepland die na 40 jaar nog steeds bezig is om een mooie plant te worden.

Na een theateropleiding in Amsterdam (en daar ook veel gespeeld) ben ik in 1998 gevraagd om te regisseren voor een club in Ermelo. In 2001 met de billen bloot gegaan met het meest bizarre stuk ooit; Wachten op Godot van Samuel Beckett. Kop kaalgeschoren, leren pakje aan en een meterslange zweep waar ik mijn slaafje mee in bedwang hield. Dit was mijn eerste productie voor Theatergroep Grondverf waarmee ik veel productie heb gemaakt als acteur en als regisseur. Sinds een aantal jaar speel ik voor de Theaterwerkplaats.