Ontmoet het bestuur

Leon Cramer

Leon Cramer

 

Sinds 2009 wonen wij in Harderwijk. Voor ons een stad met een  artistieke sfeer en veel culturele gezelligheid. Ik zie het dan ook als een uitdaging om deze sfeer en culturele uitdaging met de spelers en regisseurs  van de stichting tot zijn recht te laten komen.

Zeker na de Covid pandemie, merk je weer wat de waarde is van humor en artistieke beleving.

Ik neem graag de functie van Ronald over, zodat  wij de komende tijd veel mooie, ontroerende en humorvolle producties kunnen neerzetten.

 

Ineke Arends

Ineke Arends

 

De Stichting Theaterwerkplaats geeft spelers de artistieke ruimte theater te maken in een veelheid van perspectieven. Hier een bijdrage aan leveren in het bestuur van de Stichting is boeiend en waardevol.
Als voorzitter vind ik het mijn opdracht samen met de andere bestuursleden de spelers te faciliteren om mooie producties neer te zetten. Het proces van wording van een theaterproductie vanaf de zijlijn kunnen meemaken en vervolgens de definitieve uitvoering bijwonen is fantastisch. Het is duidelijk dat ik van theater houd. Harderwijk heeft actief cultureel leven waar de Theaterwerkplaats een erkende plaats inneemt met waardering van spelers en publiek.

Willem Scherpenisse

Willem Scherpenisse

Mijn motivatie om een bestuurlijke functie bij de Theaterwerkplaats Harderwijk te bekleden is een bijdrage te kunnen leveren om enthousiaste, talentvolle en betrokken deelnemers in staat te stellen kwalitatief hoogwaardige toneelkunsten te brengen die aanzetten tot nadenken, beroeren en soms ontroeren.

Hierbij werk ik graag samen met een team mensen die vanuit vertrouwen met elkaar samenwerken, op een ontspannen wijze, omkleed met humor en met respect voor elkaars talenten.

Er wordt in Harderwijk door veel mensen hard gewerkt om deze mooie stad met zijn rijke verleden en prachtige ligging een bruisende toekomst te geven. Een cultureel actieve stad is daar zeker een onderdeel van. Daar zet ik mij graag voor in.