Ontmoet het bestuur

Ronald Zuidgeest

Ronald Zuidgeest

 

Sinds 2010 ben ik met Ineke Arends, voorzitter en Joke Kerkum als secretaris, penningmeester van de Theaterwerkplaats Harderwijk.

Leuk om te doen. Niet alleen het financiële maar ook het contact met de diverse organisaties zodat er uitvoeringen komen zoals de regisseurs en spelers willen.

De TWH weet altijd stukken op de planken te brengen die soms ontroeren maar altijd kwaliteit hebben.

De inzet van allen die daaraan meewerken zorgen voor dit prachtige resultaat waar regelmatig het bordje uitverkocht aan hangt. Voor een penningmeester wel zo prettig natuurlijk.

Ineke Arends

Ineke Arends

 

De Stichting Theaterwerkplaats geeft spelers de artistieke ruimte theater te maken in een veelheid van perspectieven. Hier een bijdrage aan leveren in het bestuur van de Stichting is boeiend en waardevol.
Als voorzitter vind ik het mijn opdracht samen met de andere bestuursleden de spelers te faciliteren om mooie producties neer te zetten. Het proces van wording van een theaterproductie vanaf de zijlijn kunnen meemaken en vervolgens de definitieve uitvoering bijwonen is fantastisch. Het is duidelijk dat ik van theater houd. Harderwijk heeft actief cultureel leven waar de Theaterwerkplaats een erkende plaats inneemt met waardering van spelers en publiek.

Joke Kerkum

Joke Kerkum

 

De Theaterwerkplaats en ik gaan ver terug. Naar het begin in 1993. Toen speelde ik nog. Sinds 2013 zit ik in het bestuur en dat betekent vooral veel plezier. Van het samenwerken, van het faciliteren van de producties en van de spanning die elke première weer meebrengt. Als het speelplezier en de waardering van het publiek samenvallen: daar doe ik het voor.