Het geluid van onheil

Klik op de flyer voor foto’s…
wilt u reageren? klik hier

Regie: Vincent van Miert

 In het geluid van onheil is de dictator net overleden. De revolutie, die vooraf gegaan is door machtsstrijd, gevechten en genocide, is definitief uitgebroken. Het gezin van de dictator heeft zich verschanst voor een laatste avond in hun landgoed. De revolutionairen komen steeds dichterbij. Het lot van de familie lijkt bezegeld. Is er nog een uitweg of is hun historie hen fataal.

 Wat als je door je vlees en bloed onderdeel uitmaakt van een fout regime. Als je opgroeit met alle weelde, welvaart en privileges omdat je nu eenmaal de dochter, de zoon, de vrouw bent van een dictatoriale machthebber. En wat als dat bewind ten val komt.

Spelers: Kathelijn Remkes, Wietse Hummel, Jorik de Ruijter, Mik Marc, Anita Keuper, Rein Tanis, Arjan van Roon, Colette van Vuure, Sandra Krens, Marjolein Scholvinck.

 Gespeeld op: 12, 13, 19 en 20 april 2024

Locatie: Mess

 

Het geluid van onheil, wat doe je als de revolutie uitbreekt?

Het geluid van onheil is de nieuwste productie van Theaterwerkplaats Harderwijk: een voorstelling van twee uur over een dictatuur en over wat het betekent als je deel uitmaakt van een ‘fout’ regime. Wat doet dat met mensen als de revolutie uitbreekt? Regisseur Vincent van Miert en speler Wietse Hummel over een spannende stuk dat doordrenkt is met slechtheid en ook schurende humor. De uitvoering is op 12,13, 19 en 20 april om 20.15 uur in de Mess.

 

Lees het hele artikel

foto’s: Ton Pors

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *