Broze Botten

Klik op de flyer voor foto’s…
wilt u reageren? klik hier

 

Sinds we weer begonnen zijn met repeteren gaat het een stuk beter met me. Ik beweeg weer soepeler, adem dieper, ik heb weer warme handen, ik heb er weer lol in.” Suzy uit Broze Botten.

De bewoners van “Villa Ars Longa” hebben hun dagelijkse routine weer opgepakt. Ze repeteren iedere middag voor de show, zoals ze dat vroeger deden. Als acrobaten, goochelaars en dansers waren ze dé smaakmakers van het variété in de vijftiger jaren, totdat de televisie zijn intrede deed. Ineens was het voorbij. De zalen bleven leeg, het applaus verdampte, de roem vervloog.

Nu, in de herfst van hun leven besluiten ze nog één keer een show te maken, al is het maar vvoor hun eigen lol. Maar als de telefoon gaat en iemand op zoek is naar oide artiesten, begint het theaterbloed weer als vanouds te stromen. Ambities en herinneringen komen terug, door iedereen naar eigen smaak ingekleurd. Soms is het een feest van herkenning maar vaker koestert iedereen zijn eigen verhaal. “Als we de feiten weten, kennen we dan het hele verhaal?”

Idee en Choreografie: Jan Postulart
Tekst en regie: Doris Goosen
Spelers: Lia Dasberg, Ans de Roy, Henk Klein Bussink, Cees Hellingman, Gerrit van der Linde, Els Hoyng, Ria Moinat
Decor: Fred de Wit

Gespeeld op: 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Klooster 4 Harderwijk

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte
van alle komende producties en nieuwtjes